Za jídlo v závodní jídelně třetina lidí zaplatí do 30 Kč

Praha - Za jídlo v závodní jídelně nebo kantýně zaplatí více než třetina strávníků do 30 korun. Za celé obědové menu 58 procent tuzemských zaměstnanců utratí do 50 korun. S kvalitou pokrmů v závodních jídelnách a kantýnách je spokojeno 70 procent lidí. Stravuje se v nich zhruba 1,8 milionu lidí. V případě změny podpory stravování a zavedení stravenkového paušálu by závodní stravování dál beze změny využívaly jen čtyři procenta lidí. Vyplývá to z aktuálního průzkumu Sdružení pro zaměstnanecké stravování v rámci projektu Moje závodka. Sdružení ho zveřejnilo v tiskové zprávě.

Praha - Za jídlo v závodní jídelně nebo kantýně zaplatí více než třetina strávníků do 30 korun. Za celé obědové menu 58 procent tuzemských zaměstnanců utratí do 50 korun. S kvalitou pokrmů v závodních jídelnách a kantýnách je spokojeno 70 procent lidí. Stravuje se v nich zhruba 1,8 milionu lidí. V případě změny podpory stravování a zavedení stravenkového paušálu by závodní stravování dál beze změny využívaly jen čtyři procenta lidí. Vyplývá to z aktuálního průzkumu Sdružení pro zaměstnanecké stravování v rámci projektu Moje závodka. Sdružení ho zveřejnilo v tiskové zprávě.

Reklama'; }